HJEM PRODUKSJONER JAN DALCHOW GWD PRODUCTION FILMCENTRALEN ENGLISH VOICEOVER KONTAKT

JEG ELSKER HVEM JEG VIL - RESPONS/ MEDIA

Jeg gråt når Thomas i filmen fortalte det hjemme. Mamma så filmen sammen med meg. Før aksepterte hun meg ikke, nå vet hun ikke hva godt hun skal gjøre for meg. Tusen takk!
17 år gammel gutt, fra brev til produsenten.
 
...etter programmet fortalte jeg mamma om min hemmelighet. Jeg er forløst, mamma respekterer meg fortsatt. Hun sa: Det viktigste er at du kan elske, ikke hvem du elsker.
Homo, innlegg i Dagbladet.


Jeg sitter enda med tårer i øynene og klump i halsen etter å ha sett dokumentaren «Jeg elsker hvem jeg vil». Dette var virkelig en viktig visning.                       
Erik Andersen, nyhetsgruppe på Internett.


Jeg skjønner litt mer nå en det jeg gjorde før. Filmen har forandret mitt syn på homofile og lesbiske.
Kai - heterofil, innlegg i VG.

Dette var en veldig bra beskrivelse av virkeligheten. Filmen beskriver mye av det positive, men også vanskelighetene ved å stå frem. Den viser vel at det egentlig ikke er så enkelt å være menneske. Å stå frem fører med seg mye problematisk, men også mye fint. Det fine med filmen er at vi slipper overproblematiseringen som vi ofte opplever når dette temaet blir tatt opp. Anders Hornslien, politiker. (Aftenposten)

 

 

 

JEG ELSKER HVEM JEG VIL, gwd production 1996.

Homofiles Ungdomstelefon 810 00 277 - www.ungdomstelefonen.no
Unge svarer unge om homofili, identitet, forelskelse og sikrere sex. Telefonen er åpen hver dag bortsett fra lørdag, mellom kl 18 og 22.

Webmaster: info@dalchowsverden.no